CAR ELECTRONICS

 

Voor het inbouwen van bijna alles waar een draadje aan zit kunt u bij ons terecht. Niet alleen voor in uw auto, maar ook in campers, minivans, werkbussen, touringcars, vrachtwagens en boten. U kunt het zo gek niet bedenken. Lees hieronder over de mogelijkheden omtrent omvormers, verlichting, Wi-Fi, tablethouders, dashcams, achteruitrij camera’s, storingen uitlezen en airconditioning onderhoud.

OMVORMERS

Wat dacht u van een 220V omvormer die onzichtbaar in het voer- of vaartuig wordt gemonteerd en met een mooie zichtbare wandcontactdoos in de cabine gebruikt kan worden voor het aansluiten van een bv een laptop, ijskast, extra verlichting. In werkbussen worden krachtige varianten gemonteerd waar zwaarder materieel op kan worden aangesloten.

VERLICHTING

Voor het monteren van extra leeslampen in de cabine van een directiewagen of werklampen in een werkbus draaien wij onze hand niet om. Ook voor signaleringsverlichting aan de buitenkant van een voertuig zijn wij geen vreemde.

WIFI

Uw auto voorzien van Wi-Fi middels de inbouw van een mobiele hotspot is handig als u uw bestaande databundel (of apart unlimited internet bundeltje) hiervoor kunt gebruiken in uw auto. Niet alleen de kinderen zullen blij zijn dat ze tijdens een lange rit gebruik kunnen maken van een Wi-Fi aansluiting maar bent zelf ook connected als uw dataverbinding van de telefoon even uitvalt doordat er een telefonisch gesprek plaatsvindt.

TABLETHOUDERS

Een scherm achterin de auto hoeft niet veel te kosten. Met een goede stevige houder welke vastgezet wordt aan de spijlen van een hoofdsteun kan een passende tablet worden “ingeklikt”. Wilt u de voeding van de tablet continu laten insteken dan bestaat de mogelijkheid om de draad in de stoel weg te werken.

DASHCAMS

Wat als u een aanrijding krijgt en de toedracht is niet duidelijk. Dashcams leggen onomstotelijk vast wat er precies vooraf gaat aan een ongeval. Verzekeraars en politie hebben er baat bij, maar u ook! Stelt u zich eens voor wat er gebeurt als u stilstaat voor een stoplicht en er rijdt een achteropkomende auto tegen u aan, u wordt vervolgens vooruitgeduwd tegen uw voorligger? Doorgaans is de achteropkomende auto verantwoordelijk. U bent verantwoordelijk voor de schade aan de auto (en inzittenden) van de voorganger. Echter, met camerabeelden kunt u aantonen dat u stilstond en kan de totale schade op de bestuurder van achterste auto worden verhaald. U heeft deze investering in een keer in veelvoud terugverdiend.

Ook uw medewerker volgen en meekijken op afstand is bij meerdere modellen mogelijk.

ACHTERUITRIJ CAMERA'S

Vaak worden nieuwe auto’s nog steeds niet standaard voorzien van een achteruitrij camera. Door enkele dure merken dealers worden wij regelmatig gevraagd om in deze nieuwe auto’s een achteruitrijcamera te installeren. Deze wordt dan aangesloten op het bestaande scherm in het dashboard.

STORINGEN UITLEZEN

Alle voorkomende elektronicaproblemen in en rondom uw voer- en vaartuig kunnen wij een diagnose stellen. Ook voor accuproblemen, kabelbreuken, uitlezen.

Contactinfo

Fregatweg 124
6222 NZ Maastricht
043 - 208 60 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 17.00

Bedrijfsinfo

BTW-nr NL0018.21.391.B69
KVK 14086156

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacybeleid