logo trekhakennu

 

Over Trekhaken.nu

Trekhaken.nu is een samenwerkingsverband met ruim 70 inbouwstations in Nederland. Wij werken samen met Brink© (voorheen bekend als Thule) en verkopen uitsluitend hun voertuig specifieke trekhaken. Deze trekhaken zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld en uitvoerig getest op kwaliteit. Zo zorgt Brink© onder meer voor een optimale ondersteuning van de veiligheidsfuncties op uw auto.

Montage

Wij laten de montage van de trekhaken te allen tijde uitvoeren door aangesloten partners uit ons netwerk. Wanneer de kabelset van een trekhaak niet juist wordt aangesloten op de electronica van uw auto, kunnen er namelijk dure componenten kapot gaan. Onze montagepartners zijn electronica specialisten en hebben kennis van de complexe auto-electronica. Zo garanderen we een probleemloze werking van uw trekhaak.

Ook na plaatsing kunt u bij onze montagepartners terecht voor service en garantie. Het kwaliteitssysteem van deze partners is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend. Wij geven daarom een levenslange garantie op onze montage!

Betaling achteraf

Trekhaken.nu is geen webshop. Wij verzorgen de reservering van de trekhaak. Vervolgens verzorgt de specialistische montagepartner van uw keuze de montage. Na montage rekent u bij deze partner af. Dit is het bedrag dat u op onze website gezien heeft: inclusief het gebruik van apparatuur voor montage.

U betaalt altijd achteraf en zult nooit verrast worden met verborgen (bijkomende) kosten. In tegenstelling tot de meeste webshops is de prijs die u hier ziet ook de daadwerkelijke totaalprijs. Onze slogan is niet voor niets: 'Het gemak van internet met de service van uw lokale inbouwstation.

 

Bestellen 

Bestellen van uw trekhaak is heel gemakkelijk! U gaat naar www.trekhaken.nu en vult uw kenteken in. Wanneer u de juiste trekhaak heft geselecteerd kunt u deze meteen bestellen in de webshop. U kunt natuurlijk ook uw trekhaak bij ons direct bestellen door ons te bellen een mail te sturen of gewoon even langs te komen waarna wij onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden bespreken.

Contactinfo

Fregatweg 124
6222 NZ Maastricht
043 - 208 60 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 17.00

Bedrijfsinfo

BTW-nr NL0018.21.391.B69
KVK 14086156

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacybeleid