CAR AUDIO

 • Morel logoframe 1024x1024 300x300

   

  MOREL CAR HIFI

   

  Niet lang geleden werd door Audio Upgrades Morel geïntroduceerd. Nu is Morel zeker niet nieuw want al bijna 40 jaar fabriceert Morel luidsprekers. Deze luidsprekers onderscheiden zich van vele andere merken door gebruik van exclusieve technieken welke in de High-end home audio zijn ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn titanium spreekspoelen in de woofers, carbon conussen uit 1 stuk en extreem grote spreekspoelen. Met Morel zal het resultaat in de auto u dan ook nooit tegenvallen.

   TWEETERS EN FILTERS

  Morel gebruikt altijd soft-dome tweeters en in vrijwel alle series aparte filters. Uniek hierbij is dat deze tweeters ook veel mid geven dat resulteert in een geluidservaring dat u lijkt op een podium te staan.

  Morell Tweeters

    

   SPEAKERS EN SUBWOOFERS

  Met diverse lijnen van Morel is er voor elk budget een speaker te vinden, variërend van €169,- tot ruim €4000,-. Niet alleen 2-weg composets maar ook in 3-weg, coaxiaal en een reeks pasklare speakers passend in diverse bekende automerken. Ook heeft Morel een aantal subwoofers in de maten 8″, 10″ en 12″ leverbaar. De eigenaar van Morel is een muzikant en wil dat zijn luidsprekers de muziek weergeven zoals je deze ook ervaart bij een live concert.

   

  Morel 3weg

   

   AWARDS

  Voor de 'Virtus-serie' ontving Morel de 'Sound Image' award. In het jaar 2014-2015 was de 'Titanium' de subwoofer van het jaar. En in 2013 werd de 'Hybrid-serie' beloond met een Innovation award.

   

   Supremo602 Morel

   

 • Barclay daklichten

   

  UNLEASCH THE MUSIC

   

  Pioneer is een van de marktleider op het gebied van after market Audio Solutions. Of het nu gaat om een Headunit, speakers, DAB Modules, versterkers of projectors, Pioneer heeft het allemaal in zijn gamma. De kwaliteit is ronduit perfect te noemen. In het makkelijke gebruik en de oneindige in- en afstelmogelijkheden komt elke audioliefhebber aan zijn behoeftes. Pioneer is ook op het gebied van support en updates een solide partner waar wij al jaren zeer tevreden mee samenwerken.

  Wij als Pioneer dealer leveren dan ook alles vanuit hun grote veelzijdige aanbod. Het is voor ons onmogelijk om alle Pioneer produkten op deze site te vermelden. Wanneer u op het logo klikt komt u op de Pioneer site uit. Hieronder treft u een greep uit de Pioneer selectie aan. Overigens hebben wij een demo wand van Pioneer in huis waar u altijd kunt komen luisteren naar de verbluffende geluidskwaliteit. 

   

   MULTIMEDIA UNITS PIONEER

   

   deh s410dab 3sph evo62dab 208

  pioneer website detailpage navgateevo image golf7 piano black no silk 0

   fh s820dab 2

   

   

   

   

  SPEAKERS

   ts z65ch 6

   

   SUBWOOFERS

  ts wx70da 0

    

   MULTIMEDIA SPECIFICATIES ALGEMEEN

  CarPlay
   
  Op die manier kunt u uw iPhone® niet alleen slimmer en veiliger in de auto gebruiken, maar wordt het ook nog eens een stuk leuker. Apple CarPlay biedt iPhone-gebruikers een ongelooflijk intuïtieve manier om met niet meer dan een woord of een aanraking te bellen, kaarten te gebruiken, muziek te beluisteren en berichten te openen. Voor Apple CarPlay heeft u een iPhone 5 of recenter nodig met daarop de nieuwste iOS-versie.
   
  Android Auto
   
  Brengt het Android-platform in uw auto zodat u deze tijdens het rijden kunt gebruiken. Het toont u automatisch handige informatie aan de hand van eenvoudige kaartjes die verschijnen wanneer u ze nodig heeft. U wordt er minimaal door afgeleid waardoor u zich volledig op de weg kunt concentreren. Android Auto is compatibel met Android-telefoons waarop Android 5.0 (Lollipop) of recenter geïnstalleerd is. Android Auto is mogelijk niet op alle apparaten beschikbaar en is niet in alle landen of regio's verkrijgbaar.
   
  Waze
   
  Waze is een sociale verkeers-/navigatie-app die u toegang biedt tot kaarten, real-time verkeersinfo en andere informatie op het grote scherm van compatibele Pioneer multimedia-apparaten.
   
  WebLink
   
  Met de nieuwe WebLink-app wordt het entertainmentsysteem voor in de auto met een verbazingwekkende wereld aan apps uitgebreid. Geniet van gepersonaliseerde muziek, video's en andere aangesloten content die geactiveerd wordt door uw telefoon en de cloud.
   
  DAB+
   
  DAB+Met de ingebouwde tuner voor digitale radio kunt u uw favoriete radiozenders in een kraakheldere digitale kwaliteit beluisteren.
   
  Tick Mark
   
  Fabrikanten moeten aan de minimale specificaties beantwoorden. Dit wordt nagegaan via onafhankelijke tests. Alle Pioneer-products die het Digital Radio Tick Mark gebruiken zijn onafhankelijk getest en goedgekeurd. U kunt deze produkten dus met een gerust hart aanschaffen.
   
  Bluetooth<sup>®</sup>
   
  Respecteer de plaatselijke verkeersregels met de ingebouwde Bluetooth (HFP). Handenvrij bellen via breedbandspraak, draadloos streamen van audio (A2DP) met een zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers. Eenvoudig koppelen in combinatie met draadloze Bluetooth®-technologie (AVRCP) maken het rijden met uw voertuig veiliger en stukken handiger.
   
  Werkt met iPod / iPhone
   
  Met iPod en iPhone Direct Control kunt u uw i-apparaat direct vanaf uw dashboard bedienen en genieten van superieur geluid.
   
  Siri Eyes Free
   
  Gebruik de Siri-functie van je iPhone via de externe microfoon van je unit en de luidsprekers van je auto.
   
  Werkt met Android
   
  Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt.
   
  Spotify
   
  Maak gewoon verbinding met Spotify op uw smartphone en geniet van het gemak waarmee u door uw afspeellijsten, nummers en artiesten kunt bladeren met behulp van de knoppen van de autoradio.
   
  Meerkleurige verlichting
   
  Match the display and key illumination to your vehicle's interior lighting with a range of endless colour combinations.
   
  USB-ingang
   
  Verbindt elk apparaat met een USB-interfacekabel om uw apparaat op te laden of naar zuiver, helder geluid te luisteren.
   
  FLAC
   
  Beluister FLAC lossless digitale audiobestanden in uw voertuig en geniet zonder enige conversie van muziek van cd-kwaliteit.
   
  Grafische equalizer met 13 banden
   
  Grafische equalizer met 13 banden, past uw audio-uitvoer tot in de puntjes aan voor een luisterervaring die volledig naar uw eigen smaak is.

 •  neone logo site

   

  STINGER ELECTRONICS

  Ontdek Pure Sound

  Stinger heeft bijna alle accessoires in haar assortiment, die het hart van elke soundfetisjist sneller doet kloppen en waarmee eenvoudige fabrieksbedrading naar een nieuw geluidsniveau kan worden getild. Stinger is al meer dan 30 jaar wereldwijd succesvol op het gebied van professionele auto- en audioaccessoires. Stinger High End RCA-kabels, Stinger-versterkeraansluitingskits, RoadKill-isolatiemateriaal, Stinger hoogwaardige batterijen, condensatoren en andere accessoires hebben een uitstekende reputatie bij professionals.

  Natuurlijk zijn Stinger Car Audio-accessoires ook uitstekend geschikt om bestaande auto-hifi-installaties te upgraden en om het absolute optimum eruit te kietelen - prestatieverhogingen die alleen kunnen worden bereikt met professionele auto-audio-accessoires.

  DEMPING

  Weggeluid, paneeltrillingen en ander piepjes en rammeltjes kunnen uw rijervaring verminderen. Hierdoor wordt het moeilijker om handsfree gesprekken te horen waardoor vermoeidheid kan ontstaan en tevens de prestaties van uw audiosysteem niet volledig tot hun recht komen. Met de deurkit van RoadKill Expert kunt u geluidsdemping toevoegen aan de deuren van uw auto - een van de belangrijkste oorzaken van ongewenst weggeluid en rammelaars - voor een stillere rit en een beter tot zijn recht komend audiosysteem.

  • Aluminium buitenlaag.
  • Zelfklevend, makkelijke installatie. Te gebruiken op alle metalen panelen, deuren, daken, vloeren, firewall en kofferbak.
  • Doodt paneelresonantie, piepjes en rammeltjes.
  • Hoogste demping versus gewichtsverhouding van elk materiaal dat beschikbaar is.
  • Verbetert de algehele audiofrequentierespons en bassweergave.

  roadkill expert door kit 599315 2048x

   

                                                                                                                              
   
               BETER GELUID                                         MAKKELIJK TE VERWERKEN                       COMFORTABELER WARMTE VERDELING                       
   

   AUDIO WIRING

  Om uw audio goed te kunnen bekabelen maken wij gebruik van de kabels van Stinger. Deze zijn in complete paketten te verkijgen maar ook gewoon in de vorm van losse kabels en benodigdheden. Ook aanvullende batterijen en capicitators zijn opgenomen in het assortiment. Kortom, kwaliteit staat voor alles en dat is bij deze fabrikant nummer 1!!

   

   10ga power wiring kit 515929 800x10ga power wiring kit 935116 800x
   

   

   

 • Morel logoframe 1024x1024 300x300

   

   BLAM DRIVEN BY PASSION

   

   Onze Relax-lijn is ontworpen om u een ongelooflijke ervaring te bieden met zijn hoge efficiëntie en lage impedantie. Hiermee kunt u een gedetailleerd en krachtig geluid bereiken met of zonder versterkers. RELAX verandert uw rijroutine in een geweldige muzikale reis ...

   

  165 R2X

   

   

   

  Elk LIVE-product is speciaal ontworpen om alle emoties van alle muziekstijlen te reproduceren. Of je nu de authenticiteit en warmte van vinyl wilt herwinnen, een akoestisch concert opnieuw wilt beleven, de nauwkeurigheid van een opname of de intensiteit van een electro-geluid wilt waarderen, met LIVE is er zeker een voor jou.

   

  165LSQ scaled 1

   

   


  Een krachtig audiosysteem heeft vooral betrekking op de kwaliteit van de luidsprekers: als uw originele systeem niet langer bij u past, vervang ze dan door onze nieuwe EXPRESS-producten om onmiddellijk te profiteren van een scherper en krachtiger geluid, de "French Sound" .

   165 EC

    

   

  Ons Signature-assortiment is de ontmoeting tussen een elegant ontwerp en een verfijnd geluid, bestudeerd in ons laboratorium dat speciaal voor dit doel is ontworpen. Gemonteerd, getest en verpakt in Frankrijk, weerspiegelen Signature-producten de kwaliteit van de Franse knowhow

   

  S16580 3 

 •  hale

   

  MATCH BY AUDIOTEC FISCHER

   

   PLUG & PLAY GELUIDSERVARING

  De wens naar uitstekende muziekweergave is meer dan ooit in tegenspraak met de conversiemogelijkheden in moderne auto's. Grotere veranderingen aan het voertuig voor de installatie van geluidscomponenten zijn niet voor iedereen weggelegd en zijn voor veel leaseauto's gewoon taboe. Dit is precies waarom de MATCH-producten zijn ontwikkeld - omdat ze het mogelijk maken om nieuwe geluidsafmetingen te bereiken met de minste installatie-inspanning.
  Het principe is vooral van toepassing op de Plug & Play-lijn: het voertuig blijft zoals het is zonder dat er op de lange termijn iets hoeft te worden gewijzigd - ideale voorwaarden voor "trace-free" retrofit bij verkoop van het voertuig. De plug & play componenten zijn de perfecte oplossing voor het beste geluid uit fabrieksradio en originele speakers.
  Maar zelfs als het nieuwe geluidssysteem meer individueel zou zijn, biedt het MATCH-assortiment het juiste product voor bijna elke vereiste.
  Wat je ook kiest: het geluidsverschil met de plant is overweldigend - dat beloof ik!

   

  PP 62DSP pers config side 200x200pngpagespeedceAl9ODL4Qv9

   

   DE VOORDELENE VAN ONZE PLUG & PLAY SYSTEMEN IN EEN OOGOPSLAG

  • Geen radio- of luidsprekeruitwisseling vereist
  • Geen wijzigingen aan het elektrische systeem van het voertuig
  • Geen interventie in bestaande CAN / MOST-bussystemen
  • Alle kabels voorgemonteerd voor echte "plug and play"
  • Korte installatietijden (meestal <1 uur)
  • Geen beperkingen op de dagelijkse geschiktheid van het voertuig
  • Gemakkelijk achteraf te monteren zonder sporen na te laten

   

  UP C42MB FRT Composing 200x200pngpagespeedceEbMMolUWLB

   

   DE VOORDELEN VAN DE MATCH MICRO-SERIE IN EEN OOGOPSLAG

  • Eenvoudige installatie dankzij intelligente gedetailleerde oplossingen
  • Er zijn verschillende voorgemonteerde kabels beschikbaar voor eenvoudige aansluiting op bestaande voertuigcomponenten
  • Geen interventie in bestaande CAN / MOST-bussystemen vereist
  • Combinatie met OE-radio's en met retrofit-radio's zonder problemen mogelijk
  • Compacte en efficiënte versterker met lage warmteontwikkeling

   

  PP 7S D Pers mit Terminal 200x200pngpagespeedce15o rdSUyD

   

Contactinfo

Fregatweg 124
6222 NZ Maastricht
043 - 208 60 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 17.00

Bedrijfsinfo

BTW-nr NL0018.21.391.B69
KVK 14086156

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacybeleid